Нов стратегически логистичен хъб във Видин

Реорганизацията в мрежата ни ще съкрати сроковете за международни доставки с 24 часа и ще намали цените на транспортните услуги

Откриваме нов стратегически логистичен хъб във Видин. Базата е разположена на 2 дка площ и разполага с модерен крос-док склад, който ще обслужва и разпределя всички пратки от и за Европа. По този начин сроковете за международни доставки ще бъдат съкратени с 24 часа.

“Откриването на новия хъб във Видин е първото от серия стратегически решения за развитието, повишаването на капацитета и ефективността на мрежата ни в страната. Благодарение на оптимизацията на транспортните операции от и до Европа, ще сме в състояние да доставим пратка от Германия до България и обратно в рамките на 3 дни от адрес до адрес. В момента подобно качество на услугата няма алтернатива на пазара у нас.”, обясни Михаил Ганев, Оперативен мениджър на Transpress. Освен съкратените срокове за доставка, с откриването на новия стратегически хъб във Видин ще сме в състояние да предложим на бизнеса в Северозападна България транспортни услуги с качество и на цени, които до момента не съществуват на пазара.”, категоричен е още той.

В новата база ще се обслужват средно по 15 камиона и 500 тона товари на денонощие. Те ще пристигат от всички части на страната и от Европа, за да бъдат прегрупирани и експедирани отново от крос-док склада на Transpress. Той е оборудван с модерна техника, включително специализирани подемни складови машини, които увеличават значително капацитета за товаро-разтоварни дейности, като в същото време гарантират нисък разход на енергия.

Операциите ще бъдат обезпечени 24/7, а базата е изцяло интегрирана в дигиталната платформа на компанията ни. Така всички процеси ще могат да бъдат мониторирани онлайн в реално време и анализирани, благодарение на внедрените ИТ решения и системи. В базата ще бъде отворен и офис за куриерски пратки, който ще работи както с бизнес клиенти, така и с физически лица.

Логистичния хъб се намира тук.

2.81
20.03.2023
20.03.2023
21%