Нови цени и възможности от Транспрес

Уважаеми клиенти и партньори,

В Транспрес винаги сме работили в посока да Ви предоставяме транспортни и логистични услуги с най-високо качество. Нашата цел е да бъдем не само Ваш доставчик, но и Ваш доверен партньор, на когото да можете да разчитате за транспортирането и съхранението на Вашите пратки и така да помагаме на бизнесът Ви да расте. Това е посоката, в която се развиваме вече 25 години чрез иновативни подходи, стремеж към непрекъснато усъвършенстване и не на последно място, нестихваща енергия. През изминалите години инвестирахме активно в подновяването и увеличаването на нашия модерен автопарк, както и в изграждането на нови складове, с което можем да Ви предложим по-гъвкави и комплексни решения за Вашите пратки.

Вече имате още по-голям избор от палетни услуги TRANSPAL, благодарение на което получавате оптимална цена и високо качество на изпълнение.

Увеличихме допустимата височина на палет за Transpal L от 180 на 200 см. за всички областни градове.

Промени има и в куриерските (до 31,5 кг.) и карго (до 2500 кг.) услуги за национални пратки, с които можете да се запознаете на www.transpress.bg/GreenCourier  и Транспортния калкулатор на сайта.

Цените са в сила от 08.11.2017 г.

Благодарим Ви за партньорството!

2.81
21.03.2023
21.03.2023
21%

Чат сесия