Международни услуги

ТРАНСПРЕС покрива глобална мрежа от транспортни услуги на територията на цяла Европа, Северна Африка и част от Близкия Изток. Клиентите и партньорите на компанията оценяват бързите и гъвкавите връзки, които се дължат на усилията на професионалистите от ТРАНСПРЕС, непрекъснатото разширяване и обновяване на автопарка и интегрирането на фирмата в транспортната мрежа на DACHSER.

Групажни пратки Еntargo

Entargo ви осигурява единна и прозрачна система за транспорт на групажните пратки при гарантирано качество на изпълнение.

ТРАНСПРЕС се грижи групажната пратка да попадне в една интелигентна система за консолидация и транспорт на товари, която обслужва стотици хиляди клиенти.

Европейската партньорска мрежа на DACHSER и ТРАНСПРЕС поставя нови стандарти на обслужване в транспортните услуги, при които фокусът е върху свободата на избора на всеки клиент.

Entargo мрежата е създадена преди повече от 80 години, и до днес постоянно се разширява и усъвършенства като ускорява стоковите потоци и повишава ефективността на бизнеса в Европа при изпълнение на групажни превози.

Предимствата, гарантирани от ТРАНСПРЕС в Entargo мрежата:

Targospeed, Targofix и Targoflex са стандартизирани продуктови линии, които покриват различни типове изисквания на клиентите при доставка на групажните пратки.

Targospeed

Продуктовата линия е подходяща за пратки, които изискват най-бързия възможен начин за достигане по суша до получателя.

Предимство: точно дефинирани транзитни времена – от 1 до 4 раб. дни за цяла Европа.

Targofix

Продуктовата линия е подходяща за пратки, при които е изключително важно точното време на получаване или вземане на товара, като например определен технологичен или ремонтен процес. Ако скоростта не е ваш приоритет за пратката, то това е най-подходящата продуктова линия за вас.

Предимство: възможност да оптимизирате производствените си ресурси и складови наличности според конкретните нужди.

Targoflex

Продуктовата линия е подходяща за пратки, при които може да си позволите гъвкавост в крайните срокове на доставка при отлично качество на услугата.

Предимство: висока надеждност, но на по-добра цена.

Покритие на Entargo мрежата:

Карта Европейска мрежа.

 

2.81
20.03.2023
20.03.2023
21%