Работно време - Коледни и Новогодишни празници

 

13-12-2014 Събота
пълен работен ден – Събират се експресни пратки за Понеделник 15-12-2014
24-12-2014
съботно работно време – Събират се експресни пратки за 30-12-2014
25,26,27,28 Декември
почивни дни
31-12-2014
съботно работно време – Събират се само икономични пратки за 06-01-2014
1,2,3,4 Януари
почивни дни

 

1.81
Август
Септември
0.00%